Spěte jako na obláčku díky příjemným polštářům

Každý z nás potřebuje při spánku jistý komfort. Kvalitní spánek nebo odpočinek je důležitý pro fyzickou i duševní pohodu. Aby jsme byli celý den aktivní a v dobré náladě. Když nás po vyspání bolí záda či za krkem, v noci se často budíme, je nám velké teplo nebo naopak zima, není to nic příjemného. Naopak, když se ráno probudíme skvěle odpočinutí, bez bolesti, je všechno hned příjemnější a veselejší. Pro tenhle skvělý pocit stačí udělat jen pár drobností. A to je, zamyslet se nad tím, co vše potřebuji pro dobrý spánek.

Manželská postel

Je tedy třeba v první řadě zajistit si vyhovující kvalitní matraci a poté pečlivě vybrat přikrývku a polštář. Stačí si jen zjistit pár informací pro správný výběr a vše se hned posune k lepšímu! Když se zaměříme na polštáře, jaká jsou pro jeho výběr kritéria?

Měl by být:

  • lehký
  • vzdušný
  • jemný
  • příjemně hřejivý
  • neměl by být přitahující pro roztoče

Lehkost

Je důležitá především u přikrývek, ale i u polštářů má svůj význam. Polštář je díky lehkosti nadýchanější a pohodlnější.

Vzdušnost

Díky vzdušnosti se nebudeme na polštáři zbytečně potit. Jak se laicky říká, materiál, ve kterém spíme, musí dýchat.

Polštáře na posteli

Jemnost

Je důležitá pro naše kvalitní pohodlí. Příjemný materiál, na který ulehneme, dokáže při odpočinku hotové zázraky.

Hřejivost

Důležitá vlastnost. Je přeci příjemné zachumlat se do peřin třeba jen v lehkém letním pyžamu a nemusíme mít obavy, že nám bude chladno.

Boj s roztoči zvládnete hravě

Pokud jste Vy nebo Vaše děti alergici, je hlavní zaměřit se na hypoalergenní výrobky. Zaručí Vám minimální výskyt roztočů ve Vašem polštáři či přikrývce.

Polštáře 50×50 z dutého vlákna, vhodného pro alergiky a astmatiky, se všemi zmíněnými vlastnostmi nabízí na eshopu levnaprosteradla.cz.

V nabídce si jistě vyberete i další výrobky, které budou vyhovovat Vam požadavkům.

Tak neváhejte a pořiďte si to nejlepší pro Vás spánek!

You Might Also Like